Susține dezvoltarea personală a copiilor din centrele de plasament!

Dezvoltarea personală se întâmplă atunci când vrem să creștem constant, când ne dăm seama ce avem de îmbunătățit și punem degetul pe rană, când investim timp și alte resurse pentru asta, când ne însoțim câteodată de un specialist în domeniu, când nu ne descurajăm la primul hop și nici la al doilea și nici la al treilea. 

Acest proces se materializează într-un cumul de acțiuni pe care o persoană le întreprinde cu scopul de a deveni cea mai bună variantă a sa. Dar schimbarea nu se întâmplă peste noapte, e vorba de un proces de durată, care implică autocunoaștere și instrospecție.

Copiii din centrele de plasament trec prin trauma abandonului, una dintre cele mai mari răni sufletești, fapt care le încetinește dezvoltarea și le creează mecanisme de apărare de tipul retragerii, evitării sau al agresivității relaționale.

Așadar pentru a se dezvolta armonios au nevoie să fie însoțiți și sprijiniți pe tot parcursul procesului de indentificare, abordare și vindecare a problemelor emoționale.

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

125

Suma:

27,607 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Susține dezvoltarea personală a copiilor din centrele de plasament!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

5,045 RON

Suma:

3

Galantomi:
58 Donatii
20 Sep 2019

Colt Charity Bike Ride ~ 2019

In beneficiul: Susține dezvoltarea personală a copiilor din centrele de plasament!

Colt Charity Bike Ride este  evenimentul anual al Colt Technology Services, care reunește angajații din întreaga lume spre un țel comun: acela de a strange donații prin intermediul unei curse caritabile de biciclete, de-a lungul a patru zile, între două locații ale companiei.

22,562 RON

Suma:

1

Galantomi:
67 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Bună ! Mă numesc Daniela si anul ăsta o să fac 29 de ani. Eu am avut norocul sa fiu adoptată și am crescut într-o familie minunată! Dar sunt m

2,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

De ziua mea îmi doresc 400 de cadouri :D

Am făcut un inventar rapid și am realizat că am cam tot ce îmi doresc, așadar anul acesta am decis să îmi donez ziua de naștere în beneficiul

3,000 RON Target
3,900 RON Suma
51 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
1,145 RON Suma
7 Donatii
100% Complete

Ateliere de art-terapie Phronetik®

Please see English version below Colt Charity Bike Ride este  evenimentul anual al Colt Technology Services, care reunește angajații din întreaga

10,000 RON Target
22,562 RON Suma
67 Donatii
100% Complete