Susține dezvoltarea personală a copiilor din centrele de plasament!

Dezvoltarea personală se întâmplă atunci când vrem să creștem constant, când ne dăm seama ce avem de îmbunătățit și punem degetul pe rană, când investim timp și alte resurse pentru asta, când ne însoțim câteodată de un specialist în domeniu, când nu ne descurajăm la primul hop și nici la al doilea și nici la al treilea. 

Acest proces se materializează într-un cumul de acțiuni pe care o persoană le întreprinde cu scopul de a deveni cea mai bună variantă a sa. Dar schimbarea nu se întâmplă peste noapte, e vorba de un proces de durată, care implică autocunoaștere și instrospecție.

Copiii din centrele de plasament trec prin trauma abandonului, una dintre cele mai mari răni sufletești, fapt care le încetinește dezvoltarea și le creează mecanisme de apărare de tipul retragerii, evitării sau al agresivității relaționale.

Așadar pentru a se dezvolta armonios au nevoie să fie însoțiți și sprijiniți pe tot parcursul procesului de indentificare, abordare și vindecare a problemelor emoționale.

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

67

Raised:

22,562 RON

Fundraising events

20 sep 2019

Colt Charity Bike Ride ~ 2019

Benefiting:: Susține dezvoltarea personală a copiilor din centrele de plasament!

Colt Charity Bike Ride este  evenimentul anual al Colt Technology Services, care reunește angajații din întreaga lume spre un țel comun: acela de a strange donații prin intermediul unei curse caritabile de biciclete, de-a lungul a patru zile, între două locații ale companiei.

22,562 RON

Raised:

1

Supporters:
67 Donations

Fundraising pages

Ateliere de art-terapie Phronetik®

Please see English version below Colt Charity Bike Ride este  evenimentul anual al Colt Technology Services, care reunește angajații din întreaga

10,000 RON Target
22,562 RON Raised
67 Donations
100% Complete