Brunch caritabil BNI Power

 

Andrei Luminea Asociatia De Poveste

4.0666666666667% Complete
610 RON
Sumă strânsă
15,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Echipa BNI Power își suflecă mânecile și se pune din nou pe gătit sub supravegherea lui Andrei Luminea, în bucătăria restaurantului Pasaj. 

Vă invităm să încercați, alături de întreaga familie, bunătățile ieșite din mâinile lor duminică, 6 august, într-un eveniment special de networking, care va avea loc pe acoperișul Bibliotecii Astra din Sibiu, corp B.

 

În timp ce voi vă relaxați cu un vin spumant în mână, copiii îi lăsați în grija Logiscool.

Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului merg către Asociația De Poveste, organizație care sprijină copiii și tinerii din centrele de plasament.

Donația minimă recomandată pentru participarea la eveniment este de 150 lei/persoană (vă rugăm să specificați numărul de persoane pentru care faceți rezervarea).

Copiii beneficiază de gratuitate.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Noi, cei de la Asociația De Poveste, ne îngrijim ca cei mai puțin norocoși să aibă parte de multă atenție, dragoste și experiențe de neuitat.

În dezvoltarea oricărei persoane echilibrul emoțional joacă un rol esențial. Abandonul e considerat una dintre cele mai mari traume pe care individul le poate suferi, de aceea tinerii instituționalizați au nevoie de consiliere psihologică constantă.

Ai o pasiune pentru gătit și vrei să o împărtășești cu cei care au nevoie de ajutor? Poți face asta prin intermediul platformei Galantom. Cum? Poți organiza o masă comunitară, o cină la tine acasă, un workshop de gătit sau poți găti masa de prânz ori o prăjitură pentru colegii de la muncă ca să strângi fonduri pentru o cauză în care crezi.  Acestea sunt doar câteva idei

 

4 Donații

05 Aug 2023
Ne vedem duminică ♡
04 Aug 2023

Anonymous

10 RON
03 Aug 2023

Anonymous

200 RON
30 Jul 2023
Andrei Luminea : Asociatia De Poveste
Brunch caritabil BNI Power