Copiii au nevoie nu doar de jucării, de haine și de dulciuri. Ei au nevoie mai întâi de toate de iubire, de atenție și de experiențe care să contribuie la formarea lor.

Cu toții ne dorim să oferim un strop de bucurie în această perioadă a anului. De ce să nu o facem într-un mod cuadevărat important și de impact?

De aceea, ca în fiecare an, ne dorim ca Moș Crăciun să vină la cei 170 de copii și tineri din centrele de plasament din județul Sibiu cu alt fel de cadouri: amintiri de poveste despre distracție la patinoar și petreceri prin care să sărbătorească reușitele din anul acesta alături de prietenii lor, voluntarii asociației.

Ajută-ne să le împlinim visurile! Donează și contribuie la o iarnă De Poveste pentru tinerii din centrele de plasament din județul Sibiu!

Donations:

Fundraising events

31 Dec 2019

Mos Craciun Galantom ~ 2019

Benefiting:: Fii parte din poveste! Împlinește visurile de iarnă ale copiilor instituționalizați!

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

45 Donations
31 Dec 2018

Mos Craciun Galantom ~ 2018

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, aceia cărora situația materială nu le permite nici măcar să se gândească la Moș Craciun.

106 Donations

Fundraising pages

Fii parte din poveste! ~ 2019

De ce iubim sărbătorile de iarnă? Pentru că e perioada din an în care cu toții revenim acasă și petrecem timp alături de cei dragi. Ne dorim