Asociatia De Poveste

Experiențe De Poveste pentru copiii din centrele de plasament!

Status: Fundraising

Sumă:

Galantomi:

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Îți amintești prima excursie? Sau ce frumos a fost la cinematograf, la filmul acela despre care povesteau colegii de clasă? Prima petrecere cu baloane, pizza și tort? Toate acestea sunt experiențe de neuitat, care ne aduc bucurie de-a lungul copilăriei și ne oferă șansa să ne integrăm mai ușor în grupurile din care facem parte.

Poți oferi și tu momente de neuitat celor peste 200 de copii instituționalizați din județul Sibiu! Prin intermediul acestui proiect ne propunem să organizăm ieșiri periodice la teatru, film, muzee, excursii în afara județului Sibiu dar și petreceri tematice sau seri de film în cadrul celor patru centre de plasament cu care colaborăm.

25 de lei pot reprezenta pentru un copil dintr-un centru de plasament adevărat motiv de sărbătoare. 25 de lei reprezintă de exemplu costul unei ieșiri la film pentru un copil (include prețul biletului, transportul până în orașul Sibiu, o pungă pe popcorn și un suc).