Experiențe De Poveste pentru copiii din centrele de plasament!

Îți amintești prima excursie? Sau ce frumos a fost la cinematograf, la filmul acela despre care povesteau colegii de clasă? Prima petrecere cu baloane, pizza și tort? Toate acestea sunt experiențe de neuitat, care ne aduc bucurie de-a lungul copilăriei și ne oferă șansa să ne integrăm mai ușor în grupurile din care facem parte.

Poți oferi și tu momente de neuitat celor peste 200 de copii instituționalizați din județul Sibiu! Prin intermediul acestui proiect ne propunem să organizăm ieșiri periodice la teatru, film, muzee, excursii în afara județului Sibiu dar și petreceri tematice sau seri de film în cadrul celor patru centre de plasament cu care colaborăm.

25 de lei pot reprezenta pentru un copil dintr-un centru de plasament adevărat motiv de sărbătoare. 25 de lei reprezintă de exemplu costul unei ieșiri la film pentru un copil (include prețul biletului, transportul până în orașul Sibiu, o pungă pe popcorn și un suc).

Donatii:

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Experiențe De Poveste pentru copiii din centrele de plasament!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

31 Dec 2020

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

In beneficiul: Experiențe De Poveste pentru copiii din centrele de plasament!

Vă așteptăm să vă imbogățiți pasiunile și talentele adaugându-le o latură caritabilă pe Galantom.

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

21 Sep 2018

Colt Charity Bike Ride ~ 2018

In beneficiul: Experiențe De Poveste pentru copiii din centrele de plasament!

Colt Charity Bike este un evenimnet dedicat angajatilor firmei Colt care are loc anual pe un traseu diferit, intr-o tara difeirta.

15 Oct 2017

SPAR Budapest Marathon ~ 2017

In beneficiul: Experiențe De Poveste pentru copiii din centrele de plasament!

SPAR Budapest Marathon este cel mai mare eveniment de alergare din Ungaria cu peste 27.000 de participanti din 80 de tari.

Pagini fundraising

Oferă-mi un cadou diferit

Anul acesta aleg sa-mi donez ziua de nastere copiilor aflati in centrele de plasament din jud. Sibiu. Pentru ca bucuria mea este o familie frumoasa, i

500 RON Target
400 RON Suma

Quizz în Sibiu - Sezonul 4 - Minți unite

Quizz în Sibiu este un concurs de cultură generală. Fiecare sezon e format din 10 întâlniri iar echipele se înscriu în prealabil. În cadrul fi

1,005 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Anul acesta am ales să dăruiesc ziua mea de naștere în beneficiul copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu. De ce fac asta? Pentru c

3,350 RON Suma

Prima tabără De Poveste

Colt Charity Bike Ride este  evenimentul anual al Colt Technology Services, care reunește angajații din întreaga lume spre un țel comun: acela

25,737 RON Suma

Schimbarea ȋncepe cu fiecare dintre noi!

Sunt Delia, iar din Martie 2017 am ȋnceput sa alerg motivată de dorința de a susține un foarte frumos proiect pentru copiii cu autism. De curȃnd

3,350 RON Suma