Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ana Oancea Asociatia De Poveste

100% Complete
1,411 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cele mai frumoase momente din viata mea sunt evenimentele, excursiile, petrecerile si adunarile cu prietenii mei,

Eu fac parte din acei oamenii norocosi care au prieteni minunati in viata lor, o familie grozava si bani pentru a face orice isi doresc.

Dar asta nu se aplica tuturor, imi doresc anul acesta de ziua mea sa ofer cadoul ce an de an a fost pentru mine, unor copii care au cu mult mai multa nevoie de el decat am eu,

imi doresc sa aiba parte si ei de evenimente, excursi, petreceri in care sa isi faca prieteni, sa se simta iubiti apreciati,  momente ce le vor tine minte intotdeauna. 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Noi, cei de la Asociația De Poveste, ne îngrijim ca cei mai puțin norocoși să aibă parte de multă atenție, dragoste și experiențe de neuitat.

Poți oferi și tu momente de neuitat celor peste 200 de copii instituționalizați din județul Sibiu!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Te iubim, Ana!

800 RON
01 Dec 2021
19 Nov 2021
18 Nov 2021

Anonymous

100 RON
18 Nov 2021
La multi ani Anaaa !!
05 Nov 2021
100 RON
De la Dorin si Maria
02 Nov 2021
02 Nov 2021

Anonymous

158 RON
01 Nov 2021