Susține dezvoltarea personală a copiilor din centrele de plasament! @ Colt Charity Bike Ride ~ 2019

Colt Charity Bike Ride este  evenimentul anual al Colt Technology Services, care reunește angajații din întreaga lume spre un țel comun: acela de a strange donații prin intermediul unei curse caritabile de biciclete, de-a lungul a patru zile, între două locații ale companiei.

În ultimii șapte ani, Colt a reușit să strângă peste 1.000.000 de Eur pentru diferite asociații care lucrează cu copii,  din peste 16 țări. La prima ediție ne propuseserăm să parcurgem toată rețeaua Colt, iar acum am reușit 4300 km de la Londra la Paris, de la Paris la Amsterdam, apoi la Frankfurt, Zurich, de la Marseille la Barcelona, de la Barcelona la Valencia și de la Milano la Roma. Acest eveniment a ajutat la dezvoltarea unor relații solide și îndelungate  între angajații companiei, clienții și furnizorii acesteia. Nouă ne amintește mereu, că împreună putem realiza lucruri minunate și că avem cu toții puterea să contribuim în mod activ și să aducem un plus lumii.

Anul acesta Colt Charity Bike Ride va fi o cursă (sperăm) în plin soare, din Germania până în Austria. Timp de patru zile, la finalul lunii septembrie, cicliștii înscriși vor pedala de la Munchen la Viena iar echipele de support îi vor susține și ajuta. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

67

Suma:

22,562 RON

Pagini fundraising

Ateliere de art-terapie Phronetik®

Please see English version below Colt Charity Bike Ride este  evenimentul anual al Colt Technology Services, care reunește angajații din întreaga

10,000 RON Target
22,562 RON Suma
67 Donatii
100% Complete