Dăruiește bucurie. O fotografie. Un copil. O excursie.

Vara aceasta ne-am propus să facem fapte bune și să creăm amintiri De Poveste alături de fotograful Vali Novacovschi. Implicarea ta este esențială pentru a reuși să mergem într-o excursie de neuitat în Munții Apuseni cu 150 de copii din centrele de plasament din județul Sibiu.

Vom organiza patru excursii cu 150 de copii din centrele de plasament, cărora le vor fi alături voluntarii Asociației De Poveste. Copiii vor vizita peștera Poarta lui Ionele, peștera Scărișoara și peștera Urșilor în excursii de câte o zi. Din fondurile strânse vom asigura transportul, taxele de intrare și masa de prânz a copiilor.

Cum poți ajuta?

Donează! Oricine poate dona oricât!

Donațiile mai mari de 150 de lei vor fi recompensate de fotograful Vali Novacovschi cu câte o fotografie printată pe formatul 480x315mm.

Fotografiile realizate de Vali le găsești pe pagina de Facebook a Asociației De Poveste sau expuse la restaurantul ”Grădina” în perioada 14-22 iunie.

În cazul în care donația ta e de minim 150 de lei, te rugăm să completezi și formularul de mai jos ca să știm unde să livrăm fotografia: https://forms.gle/iM4eFFF6KHfhK7AB8

Supporters:

Donations:

Raised:

Fundraising pages

Dăruiește bucurie! O fotografie. Un copil. O excursie.

3,405 RON Raised
18 Donations