Copiii au nevoie nu doar de jucării, de haine și de dulciuri. Ei au nevoie mai întâi de toate de iubire, de atenție și de experiențe care să contribuie la formarea lor.

Cu toții ne dorim să oferim un strop de bucurie în această perioadă a anului. De ce să nu o facem într-un mod cuadevărat important și de impact?

De aceea, și anul acesta ne dorim ca Moș Crăciun să vină la cei 170 de copii și tineri din centrele de plasament din județul Sibiu cu alt fel de cadouri: amintiri de poveste despre distracție la patinoar și petreceri prin care să sărbătorească reușitele din anul acesta alături de prietenii lor, voluntarii asociației.

Costul unei ieșiri la patinoar este de 40 lei pentru fiecare copil și include transportul la patinoar, biletul de intrare și taxa de închiriere patine.

Pentru organizarea petrecerilor în afara centrelor de plasament costul este de 50 lei pentru fiecare copil, reprezentând transportul, închirierea locației, pizza, suc și tort.

Ajută-ne să le împlinim visurile! Donează și contribuie la o iarnă De Poveste pentru tinerii din centrele de plasament din județul Sibiu!

Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

In beneficiul: Fii parte din poveste! Împlinește visurile de iarnă ale copiilor instituționalizați!

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, aceia cărora situația materială nu le permite nici măcar să se gândească la Moș Craciun.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Fii parte din poveste!

De ce iubim sărbătorile de iarnă? Pentru că e perioada din an în care cu toții revenim acasă și petrecem timp alături de cei dragi. Ne dorim

9,542 RON Suma
62.366013071895% Complete