Experiențe De Poveste pentru copiii din centrele de plasament!

Îți amintești prima excursie? Sau ce frumos a fost la cinematograf, la filmul acela despre care povesteau colegii de clasă? Prima petrecere cu baloane, pizza și tort? Toate acestea sunt experiențe de neuitat, care ne aduc bucurie de-a lungul copilăriei și ne oferă șansa să ne integrăm mai ușor în grupurile din care facem parte.

Poți oferi și tu momente de neuitat celor peste 200 de copii instituționalizați din județul Sibiu! Prin intermediul acestui proiect ne propunem să organizăm ieșiri periodice la teatru, film, muzee, excursii în afara județului Sibiu dar și petreceri tematice sau seri de film în cadrul celor patru centre de plasament cu care colaborăm.

25 de lei pot reprezenta pentru un copil dintr-un centru de plasament adevărat motiv de sărbătoare. 25 de lei reprezintă de exemplu costul unei ieșiri la film pentru un copil (include prețul biletului, transportul până în orașul Sibiu, o pungă pe popcorn și un suc).

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

37

Suma:

3,350 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Experiențe De Poveste pentru copiii din centrele de plasament!

SPAR Budapest Marathon este cel mai mare eveniment de alergare din Ungaria cu peste 27.000 de participanti din 80 de tari.

3,350 RON

Suma:

1

Galantomi:
37 Donatii

Pagini fundraising

Schimbarea ȋncepe cu fiecare dintre noi!

Sunt Delia, iar din Martie 2017 am ȋnceput sa alerg motivată de dorința de a susține un foarte frumos proiect pentru copiii cu autism. De curȃnd

3,000 RON Target
3,350 RON Suma
37 Donatii
100% Complete